in

Twitter Hesabı Nasıl Dondurulur, Nasıl Silinir?

Twitter hesabınızı herhangi bir sebepten dolayı kapatmak, silmek istiyorsanız sayfamızdaki adımları kullanarak twitter hesabınızı dondurabilir ve bekleme süresinin ardından silinmesini sağlayabilirsiniz.

Sosyal medya dünyasının en popüler sitelerinden olan twitter üyelik hesabınızı iptal etmek isterseniz aşağıdaki adımları kullanarak twitter hesabınızı nasıl dondurabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Twitter Hesabı Nasıl Silinir?

WEB üzerinden

  1. Twitter’a giriş yapın ve Profil resminize tıklayarak açılan menüden Ayarlar ve gizlilik bölümüne tıklayın.
  2. Hesap sekmesinde, sayfanın en altındaki Hesabını devre dışı bırak öğesine tıklayın.
  3. Hesabı devre dışı bırakmaya ilişkin bilgileri okuyun ve ardından Kullanıcı adını devre dışı bırak öğesine tıklayın.
  4. İstenirse şifrenizi girin ve Hesabı devre dışı bırak butonuna tıklayarak ilerlemek istediğinizi onaylayın.

IOS – iPhone Cihazlardan

  1. Twitter uygulamasını açın Profil resminize dokunun, ardından Ayarlar ve gizlilik öğesini açın.
  2. Hesap öğesine, ardından ekranın altındaki Hesabını devre dışı bırak seçeneğine dokunun.
  3. Hesabı devre dışı bırakmaya ilişkin bilgileri okuyun ve ardından Devre dışı bırak öğesine dokunun.
  4. İstenirse şifrenizi girin ve Devre dışı bırak öğesine dokunun.
  5. Evet, devre dışı bırak öğesine dokunarak ilerlemek istediğinizi onaylayın.

ANDROID cihazlardan

  1. Üst menüde, gezinti menüsü simgesini  veya Profil resminizi görürsünüz. Sizde hangi simge varsa ona dokunun, ardından, Ayarlar ve gizlilik öğesine dokunun.
  2. Hesap öğesine, ardından altta yer alan Hesabını devre dışı bırak seçeneğine dokunun.
  3. Hesabı devre dışı bırakmaya ilişkin bilgileri okuyun ve ardından Devre dışı bırak öğesine dokunun.
  4. İstendiğinde şifrenizi girin ve Devre dışı bırak öğesine dokunun.
  5. Evet, devre dışı bırak öğesine dokunarak ilerlemek istediğinizi onaylayın.

Hesabınızı Tekrar Etkinleştirme

  • Twitter.com üzerinde twitter.com/login adresini ziyaret edin ya da iOS veya Android için Twitter uygulamanızı açın.
  • Hesap kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi ve şifrenizi girin.
  • Giriş yap butonuna tıkladığınızda hesabınız tekrar etkinleştirilir.

* Twitter hesabınızı devre dışı bıraktığınızda kullanıcı adınız ve herkese açık profiliniz dahil olmak üzere Twitter hesabınız artık Twitter’da görüntülenmeyecektir.
* Kazara veya hatalı biçimde yapılması durumunda, devre dışı bırakmayı izleyen 30 güne kadar, Twitter hesabınızı hâlâ geri yükleme şansınız vardır. 30 gün sonunda hesabınız otomatik olarak silinecektir bu işlemin geri dönüşü yoktur.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir